Trotse Tassilo klaar voor ‘zijn’ Skills finale

Morgen is dé dag. Althans voor de zes finalisten van een van de vele finales van Skills Heroes 2019. Skills The Finals is een uniek beroepenevenement. Tientallen Skills Talents (vmbo) en Skills Heroes (mbo) vakwedstrijden gaan de strijd met elkaar aan. Tassilo Vermeulen, student Webdesign van het Grafisch Lyceum Utrecht, is een van de zes finalisten in de categorie Webdesign en helemaal klaar voor de finale die morgen plaatsvindt bij ons op school.

Wie wordt de beste van Nederland in zijn of haar vakgebied? Uiteraard hoopt Tassilo dat hij wint. Hij vertelt trots: ‘Ik ben al erg blij met het feit dat ik deel mag nemen aan de finale en zeker als kandidaat van het Grafisch Lyceum! Ik ben heel benieuwd naar de komende wedstrijddagen en de andere deelnemers.’

Veel geoefend
‘De afgelopen tijd heb ik geoefend met verschillende codeertalen en design-uitdagingen, zodat ik klaar ben voor het ontwerpen van een opdracht. Ik weet niet wie mijn concurrenten zijn, maar uiteraard doen zij ook een webdesing opleiding én staan ze niet voor niets in de finale. Wie weet, is het in mijn voordeel dat de finale op bekend terrein is. Het is sowieso geen straf om tijd door te brengen in onze eigen vernieuwde A-vleugel.’

Benieuwd naar het verloop van deze finale op onze school? Houd social media de komende dagen in de gaten. En duim vooral mee dat Tassilo – naast zijn rol als ambassadeur van onze school – ook het inspirerende vak webdesign als winnaar van deze finale meer op de kaart zet!