Stem op Erin!

Erin Blom, derdejaarsstudente Interactieve Vormgeving – Webdesign, is gekozen tot GLU-Ambassadeur 2017. Erin dingt op 23 november 2017 mee naar de titel Landelijk Ambassadeur voor het MBO 2017. Er zijn ongeveer 45 ambassadeurs die door hun school tot winnaar zijn gekozen.

Erin is een echte GLU-ambassadeur omdat zij niet alleen heel goed kan vormgeven maar ze is ook een kei in de realisatie. Erin heeft eerder aan het Grafisch Lyceum Utrecht een studie Allround DTP Cum Laude afgerond. Als klassenvertegenwoordiger zet zij zich in voor alle studenten om haar heen. Haar vrolijke en constructieve houding werkt aanstekelijk!

Vanaf 4 september tot 8 november 2017 kun je stemmen op je favoriete ambassadeur. Voor ons is dat natuurlijk Erin. Uit de 10 ambassadeurs met de meeste stemmen kiest de jury drie kandidaten. Ditismbo kiest een wildcardwinnaar uit de overige kandidaten. Uit deze vier kandidaten kiest de zaaljury op 23 november 2017 tijdens het ‘Dit is mbo gala’ de Landelijk Ambassadeur MBO 2017.

Zorg dat ze in de top tien komt!

Stem op Erin! www.ditismbo.nl/ambassadeurs/2017/erin-blom

 

Erin Blom, Glu-Ambassadeur 2017

Stem op Erin! »