Open Dagen

Open Dagen
Wil je starten in augustus 2021 of 2022, noteer dan de data in het groene vlak hiernaast vast in je agenda. Op deze dagen kun je kennismaken met onze opleidingen, docenten en studenten. In welke vorm dit zal plaatsvinden is nog niet bekend.

Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze voorlichtingsagenda? Mail dan je: voornaam, mailadres, opleiding en leerjaar naar communicatie@glu.nl. Dan ben je er zeker van dat je niks mist!

Starten na de zomervakantie
Wil jij je graag na de zomervakantie starten met een opleiding? Voor sommige opleidingen geldt al een wachtlijst. Is er een wachtlijst voor de opleiding van jouw eerste keuze? Meld je dan aan voor een andere opleiding waar nog geen wachtlijst voor is. Op die manier maak je meer kans dat je na de zomer kunt starten.

Opleidingen zonder wachtlijst
Op dit moment zijn er o.a. nog plekken bij de opleidingen: Mediamanagement en MarketingCommunicatie en MarketingMediavormgever – Webdesign, Webdeveloper, en Mediavormgever – Crossmedia.

Studiekeuzegesprek
Kun je hulp gebruiken bij het kiezen van een opleiding? Meld je dan aan voor een Studiekeuzegesprek. We denken graag met je mee!

Vragen?

Voor vragen kun je ons mailen aanmelden@glu.nl of bellen: (030) 280 70 80.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Open dagen

Zaterdag 07 november 2020 (dag) Zaterdag 23 januari 2021 (dag) Donderdag 11 maart 2021 (avond)