Eerste deelnemers Skills Heroes van onze school bekend

In 2020 gaan wederom studenten van onze school strijden om de verschillende Skills Heroes-prijzen. Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. Elk jaar zijn er wedstrijden in ongeveer vijftig vakrichtingen. Eerder deze week kwam student David Jansen in actie tijdens de kwalificatiewedstrijd Applicatie-mediaontwikkelaar. Op 31 januari maakt Chris Bosch kans om zich tijdens de eerste kwalificatieronde te plaatsen voor de vervolgwedstrijd van Mediavormgever.

Via voorrondes op school en kwalificatiewedstrijden kunnen mbo-studenten in de nationale finales komen. Daar strijden ze om de titel beste vakman/vakvrouw van Nederland. Gisteren vond de kwalificatiewedstrijd plaats voor Applicatie-mediaontwikkelaar. Helaas is David niet geselecteerd voor de volgende ronde. Op 31 januari doet Chris Bosch mee aan de kwalificatieronde voor de vervolgwedstrijd van Mediavormgever.

Afgelopen jaar bereikte ambassadeur Fleur Hagen van onze school de finale in dezelfde categorie en behaalde daarbij de derde plaats. Via intranet en social media delen we de mijlpalen, die GLU-studenten behalen. Meedoen is in dit geval al winst, want we zetten hiermee met elkaar de kracht van het mbo op de kaart.