Brons voor Fleur Hagen bij Skills Heroes finale

Vrijdag 22 maart 2019 stond derdejaars studente Fleur Hagen op het podium bij de finale wedstrijd Grafisch Vormgeven van Skills Heroes. Haar werk werd beloond met een bronzen medaille waardoor ze behoort tot de top 3 van de beste vormgevers van Nederland. Een fantastische prestatie!

Van 20 t/m 22 maart 2019 stond de RAI Amsterdam in het teken van Skills The Finals met meer dan 50 verschillende beroepen. In de categorie Grafisch Vormgeven streden 8 kandidaten voor een plaats op het podium. Voor het Rijksmuseum ontwierpen zij diverse items, zoals een toegangskaart voor verschillende doelgroepen, een tas, een poster en een app.

Fleur kijkt terug op een paar intensieve, maar geweldige dagen: “Ik heb enorm genoten van de gehele finale en alles er omheen. Een wereldse ervaring en een uitdaging waar je u tegen zegt. Het was hard werken, maar ‘Hard Work pays off!’. Ik heb met grote trots de derde plek van Nederland binnen mogen halen. Nog niet te bevatten, als een droom die werkelijkheid werd. Of ik nog een keer zou mee doen? Zeker! Want deze ervaring was geweldig, iets wat ik nooit zal vergeten!”

Bekijk hier een fotoreportage van de drie dagen.