Freaky Food Festival

"Knippen, plakken, tekenen en scheuren" tweedejaarsstudenten van de opleiding Grafische Vormgeving (vanaf studiejaar 2024-2025 heet deze opleiding Creative Media Design) mogen helemaal los gaan met het ontwerpen van hun Freaky Food poster. Nieuwsgierig? Bekijk deze video!

Freaky Food Festival

Voor het derde jaar op rij gaan studenten van de opleiding Grafische Vormgeving aan de slag met een poster ontwerpen. Dit moeten ze helemaal zelf bedenken met soorten voedsel. Hierbij worden verschillende technieken gebruikt zoals knippen, plakken, tekenen en scheuren. In de video spreken we student Samuel die vertelt hoe zijn poster tot stand is gekomen. Daarnaast wordt er een tentoonstelling gehouden waarbij ouders ook langs mogen komen. Hierin worden de posters getoond en worden er prijzen uitgedeeld!

Creative Media Design

Ben je enthousiast geworden? Dan is de opleiding Creative Media Design wellicht iets voor jou! Je krijgt van alle richtingen iets mee en leert goed samenwerken, maar ook hoe je met klanten omgaat. Je bouwt tijdens je opleiding ook al je eigen portfolio op. In jouw eigen, herkenbare stijl, je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om te ontdekken wat je leuk vindt.

Ontdek Creative Media Design