Open dagen

In het schooljaar 2017-2018 ben je van harte welkom op onze open dagen:

  • Donderdag 15 maart 2018, 18.00 – 21.00 uur

Alle open dagen vinden plaats op de Vondellaan 178 in Utrecht.

Op de open dag kun je kennismaken met ons opleidingenaanbod en alle vragen stellen die je maar wilt aan de docenten en studenten.

Sommige opleidingen zijn al vol

Voor een aantal opleidingen hebben we al erg veel aanmeldingen. Per 7 februari 2018 zijn de volgende varianten van de opleiding Mediavormgeven gesloten voor inschrijving:

  • Mediavormgeven: Animatie en Audiovisuele vormgeving
  • Mediavormgeven: Game Artist
  • Mediavormgeven: Grafische vormgeving

Je kunt bij ons nog steeds Mediavormgever worden door te kiezen voor Crossmedia of Webdesign. Crossmedia is een brede opleiding van drie jaar waar alle richtingen aan bod komen. Bij Webdesign word je vormgever van de toekomst! Tijdens de studiekeuzecheck kijken we samen naar wat het beste bij je past.

Voor de volgende opleiding hebben we al veel aanmeldingen:

  • Applicatieontwikkelaar – Gamedeveloper

Als je je aanmeldt voor deze opleiding, dan word je op een wachtlijst geplaatst. Als je een technische opleiding zoekt, is Applicatieontwikkelaar – Mediadeveloper een goed alternatief. Het diploma van beide opleidingen is gelijk.

Parkeren

Locatie Vondellaan: de parkeerruimte op ons binnenterrein is beperkt. In de omgeving geldt betaald parkeren. Wij adviseren daarom met het openbaar vervoer te reizen. Een andere mogelijkheid is de auto te parkeren op Transferium P+R Westraven en bus 74 of 77 te nemen naar halte Balijelaan.

 

 

crossmedia1200px