Aanmelden

Aanmelden gaat het snelste met het digitale aanmeldformulier. De link naar het digitale aanmeldformulier vind je hiernaast in het groene vlak.

Je kunt ook een aanmeldformulier hieronder downloaden of aanvragen bij ons Servicepunt. Vul het formulier volledig in en stuur het met een kopie va je laatste rapport, certificaat of cijferlijst aan: Grafisch Lyceum Utrecht, t.a.v. Servicepunt, Postbus 5066, 3502 JB Utrecht.

Als je je wilt aanmelden voor een BBL-opleiding, neem dan eerst contact op met ons Servicepunt: 030 280 70 72.

Download: aanmeldformulier 2017-2018

Wacht niet te lang met aanmelden. Voor sommige opleidingen is zoveel belangstelling dat ze snel vol zitten.

Informatiepakket

Als we je aanmeldformulier binnen hebben, sturen we je een informatiepakket met een thuisopdracht en uitgebreide informatie over de intakeprocedure. De eerste stappen zijn het schrijven van een motivatiebrief en het invullen van het Digitaal Doorstroom Dossier. Als we die binnen hebben, ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we de uitwerking van je thuisopdracht, je motivatiebrief en je digitaal doorstroomdossier. We kijken of je geschikt bent voor de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld. Als je de opleiding Mediavormgever, Game Artist of Allround DTP’er wilt volgen, bespreken we ook je portfolio. Daarmee laat je ons zien wat je al kunt.

Heb je vragen over de aanmeldprocedure? Neem contact op met het Servicepunt: telefoon (030) 280 70 72.

 

driestudenten1000px

 

Online Aanmelden

Vul het digitale aanmeldformulier volledig in. Zorg dat je je BSN (Burgerservicenummer) bij de hand hebt. Bij de vraag 'School van herkomst' kan het zijn dat jouw school er niet tussen zit. Laat het veld dan leeg, wij nemen contact met je op als we je aanmelding binnen hebben.

Naar het aanmeldformulier »